Povestea

POVESTEA BRIS-LEATHER

„Atelierul, sculele, pielea și mirosul ei sunt esența acestei povești.”

Pasiunea pentru realizarea produselor din piele se naște încă din copilărie pentru meșterul George Sîrb care, la 18 ani, după terminarea uceniciei în arta prelucrării și realizării produselor exclusiv din piele naturală, ajunge unul dintre puținii marochinari din zona Valea Ilvelor și Valea Someșului Mare, un ținut încărcat de tradiții și nemaipomenit de frumos, situat în nordicul județ transilvănean Bistrița-Năsăud.

 
Cu pricepere și dăruire, din mâna meșterului nostru ies de-a lungul vremii o mulțime de obiecte realizate în mare parte manual, cu detalii și cusături fine, unicate, precum chimire, șei de călărie sau harnașamente.

Astăzi, pasiunea și talentul în modelarea pielii dau naștere unor obiecte unicat, ce îmbină tradiția cu modernul și duc mai departe priceperea meșterului, reunindu-se într-un frumos proiect numit „Bris-Leather”.

Pentru noi, membrii familiei care împreună formăm o echipă,  Bris-Leather înseamnă mai mult decât un atelier de creație, reprezintă visurile copilăriei noastre, continuitatea, multă muncă cu dăruire și pasiune.

Pentru comenzi sau colaborări 

așteptăm să ne contactați.